2D Crazy Chess

Sürüm : 1.0
Boyut : 2.33 Mb
Dil : Ingilizce
Üretici Firma : 2DPlay

»»» Programı innDir «««

Tanıtım:
2DPlay tarafından hazırlanmış olan Crazy Satranç uygulaması, satranç oyunlarına yeni bir soluk getiriyor.

Oyunda amaç normal satranç kuralları ile fakat elinizde sadece bir oyuncu (At) bulunarak önünüze çıkan piyonları onlar sizi yemeden yemek ve çıkan yeni eklentileri yine kurallara uygun hamleler yaparak almak. Bu eklentiler sayesinde rakibin hızını yavaşlatabilir ya da bir kerede birden fazlasını yeme fırsatı bulabilirsiniz.

Bu uygulama sayesinde Satrancın önemli taşlarından olan Atı kullanma hızınızı geliştirebilirsiniz.
Uygulama 4 seviyeden oluşuyor, ilk 3 seviyeyi başlangıçta seçebiliyorsunuz. 4. seviyeyi ise bu 3 seviyeyi geçtikten sonra seçmeniz mümkün oluyor.

Ayrıca uygulamanın Flash olması dolayısıyla küçük boyutlu ve ücretsiz olması kullanıcılar için büyük avantaj sağlıyor.

~ tarafından tamoyunindir Şubat 19, 2008.

Bir Cevap Yazın

Aşağıya bilgilerinizi girin veya oturum açmak için bir simgeye tıklayın:

WordPress.com Logosu

WordPress.com hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Log Out / Değiştir )

Twitter resmi

Twitter hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Log Out / Değiştir )

Facebook fotoğrafı

Facebook hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Log Out / Değiştir )

Google+ fotoğrafı

Google+ hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Log Out / Değiştir )

Connecting to %s

 
%d blogcu bunu beğendi: